Verificirani programi općeg engleskog jezika A1-C2

 

Bez obzira jeste li početnik ili napredniji korisnik, kroz ove programe naučit ćete i usavršiti svoj vokabular i konverzaciju, osloboditi se straha od komunikacije na stranom jeziku i razgovarati o svakodnevnim temama, savladavajući potrebne strukture. 

Znanje engleskog jezika učinit će vaš život jednostavnijim i dinamičnijim te zasigurno zanimljivijim. Povećat će i vašu mogućnost zapošljavanja, bez obzira radi li se o gospodarstvu, turizmu ili nekom stranom poduzeću.

Svakako će povećati vašu snalažljivost pri putovanjima i druženjima. Možda ste ranije imali poteškoća u učenju i komunikaciji, ali važno je znati da u Prosperu upisujete program u grupi polaznika jednakog predznanja čime je vaše učenje značajno olakšano. 

Samo za ohrabrenje: 'Go.? je najkraća gramatički ispravna rečenica u engleskom jeziku, a ukoliko ste već napredni korisnik, zanimljivo je znati da ćete biti dio gotovo 2 milijarde ljudi koji uče engleski uz još 1.5 milijarde koji ga govore :-).

 

Više o programima pogledajte ovdje, a ako ste već učili engleski ili duže boravili na engleskom govornom području, provjerite svoje znanje na online testu.

Kontakt

Učilište Prospero® ustanova za obrazovanje odraslih

Draškovićeva 82/3, 10000 Zagreb

Lokacija

OIB 91823502843

IBAN HR1523600001102116622

Nastave u grupama za građanstvo neće biti 2 tjedna. Polaznici će biti upućeni 16.i 17.3. mailom na korištenje e-learninga te od idućeg tjedna i drugih oblika nastave.

Tel. 0915464635, 014839039

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…